Zařízení & příslušenství
凉拌五花肉
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
葱 打结1 根
-
姜3 片
-
青花椒油 (约1平茶匙)2 克
-
料酒50 克
-
带皮五花肉 切8-9厘米长,4-5厘米宽450 克
-
冷水 提前准备凉白开
-
蒜头20 克
-
花椒粉 (约1平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
-
生抽20 克
-
麻油5 克
-
花椒油10 克
-
醋10 克
-
油辣子30 克
-
香菜 切末4 - 5 根
-
葱 切末3 - 4 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
438.7 mg
Protein
16.9 g
Kalorie
2081.8 kJ /
498 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína