Panacota com coulis de morango

Panacota com coulis de morango

4.9 162 rating
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 25min.
6 doses

Suroviny

Panacota
  • folhas de gelatina neutra
    4
  • Água q.b. p/ hidratar
  • leite
    150 g
  • vagem de baunilha
    ½
  • pau de canela
    1
  • natas
    300 g
  • açúcar
    100 g
Coulis de morango
  • morangos frescos
    150 g
  • vinho tinto
    75 g
  • vinagre balsâmico
    25 g
  • açúcar
    75 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 36.4 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 1381.8 kJ / 330.3 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...