Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 31.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscón bombón
4h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tarta San Marcos
4h
Tarta Sacher
3h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40 min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Magdalenas de nata
1h
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30 min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Brownie flan
5h 15 min
Flan de nata y vainilla
5 Std. 50 Min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min