Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 3 huevos
- 1 sobre de polvo de hornear
- 200 g de harina de repostería
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 70 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Ganache y montaje
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2130.8 kJ / 509.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 31.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta de cuajada de chocolate
4u. 15min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4u. 30min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3u.
Tarta San Marcos
4sa
Bambas de nata
1u. 50min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Tarta de chocolate con dos texturas
1u. 40min
Brownie flan
5h 15min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min