
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
nebo 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 473 kcal / 1977 kJ
- Protein
- 7.48 g
- Tuk
- 20.22 g
- Sacharidy
- 59.65 g
- Vláknina
- 3.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollo de chocolate
3hod. 15min
Tronquitos de turrón
1hod. 40min
Crema pastelera
10min
Tronco de Navidad
8hod. 30min
Nata de trufa
8hod. 15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.
Tronco navideño de chocolate
2hod. 30min
Tarta San Marcos
4hod.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25hod. 40min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Tarta adikosh
2hod.
Brazo de gitano
3hod.