![Tronco de Navidad con praliné Tronco de Navidad con praliné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA63E842-5139-4C7C-BBAD-8F567C45D450/Derivates/d85d8985-490b-4e7c-999f-64a46a9d4d63.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
nebo 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7.48 g
- Sacharidy
- 59.65 g
- Tuk
- 20.22 g
- Vláknina
- 3.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5hod. 15min
Crema pastelera
10min
Roscón de Reyes
4 godz.
Tarta Sacher
3h
Tarta San Marcos
4 godz.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Tronco de Navidad
8h 30min
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Buñuelos de viento
1h
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Brazo de gitano
3h
Nata de trufa
8h 15min