Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
nebo 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7.48 g
- Sacharidy
- 59.65 g
- Tuk
- 20.22 g
- Vláknina
- 3.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4 godz.
Tronco navideño de chocolate
2 godz. 30 min
Tarta Sacher
3h
Tronco de Navidad
8u. 30min
Brazo de gitano con frambuesas
1 godz. 20 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30min
Tarta adikosh
2 godz.
Brazo de gitano
3h