Zařízení & příslušenství
生巧克力糖蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 20min.
1 個
Suroviny
-
糖150 克
-
可可粉 多備一些撒粉用60 克
-
牛奶200 克
-
奶油 切塊(約2公分)150 克
-
消化餅 略切300 克
-
核桃 略切100 克
-
鮮奶油120 克
-
黑巧克力(70% 可可含量) 切塊(約2公分)120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
71.6 g
Kalorie
21842.5 kJ /
5232.6 kcal
Tuk
378.9 g
Vláknina
38 g
Sacharidy
432.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冰盒蛋糕
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan