草莓奶蓋戚風蛋糕

草莓奶蓋戚風蛋糕

4.8 22 rating
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
2 個

Suroviny

戚風蛋糕
  • 鮮奶
    60 克
  • 植物油
    40 克
  • 蛋黃
    6 顆
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 冰糖粉
    90 克
  • 蛋白
    6 顆
起士奶蓋
  • 奶油乳酪 切塊,室溫軟化
    350 克
  • 冰糖粉
    100 克
  • 鮮奶油 冷藏
    200 克
  • 鮮奶
    100 克
組裝
  • 冷凍乾燥草莓乾
    25 克
  • 新鮮薄荷葉 少許

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 個

Sodík 836.2 mg
Protein 38.4 g
Kalorie 8186.8 kJ / 1955.7 kcal
Tuk 131.4 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 781.4 g
Sacharidy 161.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...