肉桂蘋果卡士達派

肉桂蘋果卡士達派

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 45min.
1 個

Suroviny

餅乾底
  • 餅乾 (蘇格蘭皇家奶油餅)
    170 克
  • 楓糖漿
    40 克
黑糖卡士達餡
  • 黑糖
    50 克
  • 1 顆
  • 牛奶
    250 克
  • 玉米粉
    25 克
蘋果餡
  • 二砂糖
    50 克
  • 肉桂粉
    2 茶匙
  • 奶油
    20 克
  • 青蘋果 去皮,去籽,切片(約0.5公分)
    250 克
  • 檸檬汁
    20 克
肉桂蘋果卡士達派
  • 鮮奶油
    200 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 蘋果乾 (環形) (裝飾用)
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 29.6 g
Kalorie 11499.4 kJ / 2751.1 kcal
Tuk 208.2 g
Vláknina 8.2 g
Sacharidy 254.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...