Zařízení & příslušenství
白巧克力椰子檸檬蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 20min.
1 個
Suroviny
-
手指蛋糕100 克
-
檸檬汁70 克
-
椰漿200 克
-
牛奶100 克
-
白巧克力100 克
-
糖30 克
-
吉利丁粉2 茶匙
-
瑪斯卡澎乳酪300 克
-
椰絲40 克
-
鮮奶油200 克
-
冰糖粉10 克
-
椰子片 (裝飾用)15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
34.7 g
Kalorie
15696.8 kJ /
3755 kcal
Tuk
319 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
207.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冰盒蛋糕
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan