Zařízení & příslušenství
Brioche
Příprava 25min.
Celkový 8hod.
16 slices
Suroviny
-
milk20 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled,20 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
eggs4
-
sugar60 - 100 g
-
salt1 tsp
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing170 g
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Protein
4 g
Kalorie
669 kJ /
200 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko