
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 240 g de agua
- 40 g de azúcar glas
- 500 g de harina de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de girasol
Relleno
- 400 g de apio en trozos
- 60 g de brotes de soja frescos
- 500 g de setas de cardo frescas en trozos
- 50 g de aceite de girasol
- 40 g de salsa de soja
- 10 g de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 pellizco de cinco especias chinas en polvo (ver receta básica)
- 20 g de maicena
Montaje y horneado
- harina de trigo para espolvorear
- 1 - 2 cucharadas de miel para pincelar
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo crudo para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 174 kcal / 731 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 6.5 g
- Sacharidy
- 25.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón con pak choi a la pimienta verde
20min
Pan Venecia
17hod. 10min
Masa madre de manzana y trigo
48hod. 20min
Bollitos con malvaviscos
2hod.
Brioche
8hod.
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1hod. 5min
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54hod.
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21hod.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2hod. 45min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min