Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de eneldo fresco picado
- 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
- 300 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- 110 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
- 1500 - 2000 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merengue italiano
20 min
Ñoquis de patata
50min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1 Std. 35 Min
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2 Std. 15 Min
Salsa boloñesa
1 Std.
Merengue suizo
10min
Puré de patata
50min
Rillettes de cerdo
2h 10 min
Bolas de arroz al vapor
2 Std.
Caipirosca con fresas y jengibre
5 min
Salsa bearnesa
15 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min