
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de eneldo fresco picado
- 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
- 300 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- 110 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
- 1500 - 2000 g de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 252 kcal / 1056 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 9.9 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa de pasta fresca
1 godz.
Ñoquis de patata
50 min
Pasta fresca al huevo
30 min
Crêpes de cerdo y langostinos (Bánh xèo) - Vietnam
1 godz. 30 min
Lentejas con arroz y cebolla frita (Mujadarrah) - Irán
3 godz.
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 godz. 25 min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1 godz.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4 godz. 30 min
Arroz persa con habas y granada - Irán
1 godz. 5 min
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9 godz. 15 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 godz. 45 min