Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
ZUBEREITUNG
- 225 g Mandeln, blanchiert
- 6 Eier (Kl. M)
- 150 g Sahne
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 125 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 100 g Puderzucker
- 60 g gehobelte Mandeln
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1298 kJ / 310 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterkuchen mit Vanillecreme
2 Std. 30 Min
Mohnkuchen mit Streuseln
1h 25min
Victoria Cake
3h 30min
Brombeer-Cheesecake
5h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 Std. 35 Min
Charlotte Russe
3h
Erdbeer-Limetten-Tarte
5h
Zitronen-Joghurt-Torte
9óra
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8 Std. 15 Min
Flockentorte
2h 25 min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 godz. 15 min
Zitronen-Buttermilch-Torte
5h