Zařízení & příslušenství
梅子蒸蟹
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
梅子酱
-
去核青梅 腌渍过的2 颗
-
蒜头2 瓣
-
糖1 茶匙
-
姜1 片
-
米酒½ 茶匙
-
淀粉½ 茶匙
-
油1 茶匙
-
盐¼ 茶匙
梅子蒸蟹
-
花蟹2 只
-
水 蒸煮用500 克
-
柠檬汁 适量,依个人口味调整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.4 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
17.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína