梅子蒸蟹

梅子蒸蟹

3.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

梅子酱
  • 去核青梅 腌渍过的
    2 颗
  • 蒜头
    2 瓣
  • 1 茶匙
  • 1 片
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 淀粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
梅子蒸蟹
  • 花蟹
    2 只
  • 蒸煮用
    500 克
  • 柠檬汁 适量,依个人口味调整

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.4 g
Kalorie 983 kJ / 235 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 17.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...