Zařízení & příslušenství
肉炒蒜薹
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
蒜薹 切段250 克
-
水20 克
-
老抽10 克
-
花椒粉 或自制花椒粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.3 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tuk
8.8 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
10.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína