Zařízení & příslušenství
枇杷银耳汤
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 55min.
6 人份
Suroviny
-
银耳 泡发2小时后沥干,去蒂洗净,掰成小朵30 克
-
水1000 克
-
枇杷 去皮去核,去白膜,切小块300 克
-
冰糖30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
0.9 g
Kalorie
223.2 kJ /
53.3 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
11.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína