Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo, na vymazání
- 600 gramů pšenice špaldy
- 200 gramů pohanky
- 1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
- 750 gramů vody, vlažné
- 45 gramů balzamikového octa
- 40 gramů piniových oříšků
- 40 gramů slunečnicových semínek, plus na posypání
- 20 gramů dýňových semínek, plus na posypání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 čajová lžička koriandrových semínek, mletých
- slunečnicová semínka
- dýňová semínka
- Nutriční hodnoty
- na 1 krajíc / plátek
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45min
Celozrnný chléb z páry
2 godz.
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Celozrnné housky
2 godz.
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5 Std. 15 Min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Bezlepkový chléb života
1h 10min
Žitný chléb
3 Std. 50 Min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min