
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelee
- 150 g Rotwein
- 100 g Zucker
- ½ Päckchen Geliermittel für Konfitüre 2:1 (für 500 g Früchte)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 1 Nelke
- 1 Kardamomkapsel nur ausgelöste Samen
Guetzli
- 150 g Zucker
- 350 g Mehl
- 250 g Butter weich, in Stücken
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 1 Eiweiss
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 109 kcal / 454 kJ
- Protein
- 1.1 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Linzer-Spitzbuben
3hod. 15min
Mailänderli
3hod.
Osterkuchen
1hod. 45min
Basler Brunsli
8hod. 40min
Linzer Torte
1hod.
Spitzbueben
1hod. 40min
Chräbeli
24hod.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Grittibänze
2hod. 10min
Herbstlicher Tirolercake
1hod. 30min
Aargauer Rüeblitorte
2hod.
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min