Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 175 g Mehl
- 30 g Kakaopulver, ungesüsst
- 5 g Natron
- 150 g Butter, weich
- 120 g Vollrohrzucker
- 50 g Zucker
- 1 Prise Fleur de sel
- ½ TL Vanille, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basler Brunsli
8 godz. 40 min
Mailänderli
3h
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Süsser Grittibänz
2h 15min
Luzerner Lebkuchen
55min
Osterkuchen
1h 45min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Schoggistängeli-Cake
1h 10min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Heller Mississippi-Cake
1 godz. 15 min
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.