Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zucker
- Zitronenschale, von 1 Zitrone, Bio, Schale dünn abgeschält
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr für das Brezeleisen
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 500 g Weissmehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 101 kJ / 24 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Berner Zopf
1h 45min
Nidletäfeli
2 godz.
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Luzerner Lebkuchen
55 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2hod. 10min
Süssmostcreme
4h 15min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min
Chräbeli
24 godz.
Emmentaler Meringues
2h 15min
Schenkeli
1 godz. 35 min
Mailänderli
3h