Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 380 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 125 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 pomodori ciliegino a metà
- sale grosso, a piacere
- semi di girasole, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 91.4 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle olive
2j
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pane alla ricotta
3sa
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Girelle di pizza al prosciutto
2j 30 menit
Focaccia tirolese
3h 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Focaccia di zucca (TM6)
1 godz. 35 min
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min