Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 380 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 125 g di yogurt bianco naturale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 pomodori ciliegino a metà
- sale grosso, a piacere
- semi di girasole, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 91.4 g
- Tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine con pomodorini
3hod. 40min
Torta di rose salata
4u. 15min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Chiocciole al formaggio
4u. 15min
Focaccia alle olive
2 Std.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Pane alla ricotta
3j
Focaccia di zucca
1h 35min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.