Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di burro freddo a pezzi (2 cm circa)
Ripieno
- 375 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 3 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di farina tipo 00
Copertura
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50
g di panna (min. 30% di grassi)
nebo 50 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 Min
Crostata di pere al cioccolato
1h 20min
Torta tenerina al cioccolato
45 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Torta di ciliegie
1h 30min
Torta tenerina
1ωρ. 10 λεπτ.
Torta sandwich al cioccolato
45 Min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Crostata di mele
1 godz. 5 min
Crostata di mandorle e ricotta
1ωρ. 10 λεπτ.