Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di burro freddo a pezzi (2 cm circa)
Ripieno
- 375 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 3 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di farina tipo 00
Copertura
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50
g di panna (min. 30% di grassi)
nebo 50 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta alle fragole
2h
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Torta cioccolato e arancia
1h 25min
Torta tenerina al cioccolato
45min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50min
Crostata al cioccolato
1h 50min
Torta tenerina
1h 10min