Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca tocchetti (2-3 cm)
- 50 - 70 g di amaretti duri, a piacere
- 120 g di mostarda mantovana di mele o di pere, sgocciolata
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Tortelli di patate parmensi
1h 30min
Tortelli verdi
3 godz. 30 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Pasta all'uovo
1j
Gnocchi di patate
1h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Cappellacci di zucca
1h 30min
Gnocchi di zucca gialla
1j 5 menit
Ravioli con ripieno di carne
1j 40 menit