
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca tocchetti (2-3 cm)
- 50 - 70 g di amaretti duri, a piacere
- 120 g di mostarda mantovana di mele o di pere, sgocciolata
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kcal / 2188 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1j 30 menit
Tortelli bolognesi sfiziosi
3j 40 menit
Gnocco fritto modenese
35 menit
Tortelli verdi
3j 30 menit
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1j 10 menit
Cappellacci di zucca
1j 30 menit
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1j 30 menit
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1j 30 menit
Tortellini in brodo
1j 20 menit
Ravioli al radicchio
1j 10 menit
Gnocco fritto
1j 5 menit
Strudel di mele
1j 35 menit