Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 薑
- 500 克 花枝 ,去除內臟,頭和身體分開,切塊、放入冰箱冷凍約1小時
- 50 克 豬肉 (取肥肉部位),切塊,放入冰箱冷凍約1小時
- 20 克 地瓜粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 60 克 紅蘿蔔 ,切條(厚約0.5公分)
- 50 克 牛蒡 ,切絲
- 20 克 芹菜 ,取梗,切小塊(約0.5公分)
- 70 克 海苔醬
煎餅
- 油
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 167.7 kJ / 40.1 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 0.7 g