海苔花枝煎餅

海苔花枝煎餅

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 35min.
15 塊

Suroviny

  • 10 克
  • 花枝 去除內臟,頭和身體分開,切塊、放入冰箱冷凍約1小時
    500 克
  • 豬肉 (取肥肉部位),切塊,放入冰箱冷凍約1小時
    50 克
  • 地瓜粉
    20 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 切條(厚約0.5公分)
    60 克
  • 牛蒡 切絲
    50 克
  • 芹菜 取梗,切小塊(約0.5公分)
    20 克
  • 海苔醬
    70 克
煎餅

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 4.8 g
Kalorie 167.7 kJ / 40.1 kcal
Tuk 0.7 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...