Pastel Frangipane

Pastel Frangipane

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
12 porciones

Suroviny

Base crocante
  • 50 g de azúcar moscabada
  • 100 g de mantequilla sin sal fría y cortada en cubitos
  • 230 g de harina de trigo
  • 1 huevo
  • 1 pizca de sal marina
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
Pastel Frangipane
  • mantequilla sin sal para engrasar
  • harina de trigo para espolvorear
  • 150 g de almendras tostadas y sin sal
  • 150 g de azúcar refinada
  • 150 g de mantequilla sin sal en cubitos
  • 2 huevos
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 40 g de almendras fileteadas
  • 50 g de harina de trigo
  • 250 g de mermelada de chabacano, suave
  • azúcar glass para espolvorear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 8 g
Kalorie 2016 kJ / 480 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...