Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base crocante
- 50 g de azúcar moscabada
- 100 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubitos
- 230 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal marina
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
Pastel Frangipane
- mantequilla sin sal, para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 150 g de almendras tostadas y sin sal
- 150 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla sin sal, en cubitos
- 2 huevos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de polvo para hornear
- 40 g de almendras fileteadas
- 50 g de harina de trigo
- 250 g de mermelada de chabacano, suave
- azúcar glass, para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2016 kJ / 480 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galletas corazón
1 Std.
Strudel de salchicha y uvas
1 Std. 30 Min
Magdalenas
1 Std. 20 Min
Pastel de chocolate y chile
1 Std. 15 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Pera y jamaica al horno
Žádné hodnocení
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Souffle de chocolate
1 Std.
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40min
Tartaletas con manzana, mandarina y menta
1 Std.
Merengue francés con cocoa
2h 10min
Pastel capuchino
2h