Carpaccio de res en Sousvide

Carpaccio de res en Sousvide

2.4 34 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porciones

Suroviny

Filete de res sous vide
  • 1000 g de filete de res en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre
Para servir
  • 15 g de alcaparras drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porciones

Sodík 4309.2 mg
Protein 201.4 g
Kalorie 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Tuk 143.7 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 58.2 g
Sacharidy 11.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...