Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Protein
- 201.4 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 143.7 g
- Nasycený tuk
- 58.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 4309.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cochinita Pibil Demo
15 min
Espaguetis de manzana con aderezo de fresa
15 min
Helado de betabel y queso de cabra con galletas TM6
14hod. 55min
Huevos tibios
30 min
Relleno de calabaza para pan de muerto
40 Min
Licor de crema de whisky
10min
Demogrupal
1 Std.
Pastel sandwich con tomate, mozzarella y pesto
1 Std. 30 Min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1 Std.
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 min
Carpaccio de betabel
20 min
Pollo con mole TM6
1 Std.