Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Carpaccio de res en Sousvide
TM6

Carpaccio de res en Sousvide

2.6 (31 hodnocení)

Suroviny

Filete de res sous vide

  • 1000 g de filete de res, en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua, aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre

Para servir

  • 15 g de alcaparras, drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Nutriční hodnoty
na 6 porciones
Kalorie
9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Protein
201.4 g
Sacharidy
11.1 g
Tuk
143.7 g
Nasycený tuk
58.2 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
4309.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty