![Carpaccio de res en Sousvide Carpaccio de res en Sousvide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c31acf8b6b4ba19f2fc5a471ca796b1/Derivates/5517acad65ce351bfaa20a4ef8fed7bb4ea03e02.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Protein
- 201.4 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 143.7 g
- Nasycený tuk
- 58.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 4309.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortas ahogadas de pollo
30 dk
Chalupitas de pepino y atún
20min
Torito Veracruzano de cacahuate
5 min
Enchiladas con crema de epazote
40min
Salmón en salsa de naranja y frutas deshidratadas
1 godz. 25 min
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
Žádné hodnocení
Botana de atún ahumado
10min
Flautas ahogadas
1sa
Tiradito de cecina
10min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Botana sorpresa
15 dk
Caldo de queso
40min