Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Protein
- 201.4 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 143.7 g
- Nasycený tuk
- 58.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 4309.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sal de jamaica
1h
Mojito negro
10min
Demogrupal
1h
Tortitas de papa rallada
35min
Bolitas de oliva
30min
Gelato de mamey
35min
Papas rizadas fritas con alioli
45min
Carpaccio de betabel
20min
Nieve de ate de membrillo
10min
Gin and tonic de lavanda
10min
Botana de queso y ostiones ahumados
2h
Nube de chocolate
45min