Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
Ciasto
- 170 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 100 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 470 g mąki pszennej
- 1 płaska łyżeczka sody oczyszczonej
- 1 jajko
- 40 g mleka
- 40 g miodu
Beza
- 200 g cukru
- 6 białek
- 2 łyżeczki skrobi ziemniaczanej
Krem
- 220 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)
- 520 - 550 g masy krówkowej
- 2 łyżki kakao naturalnego, niesłodzonego
-
migdały, w płatkach, do dekoracji
nebo rodzynki, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 2097.2 kJ / 500.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kajmakowe ciasto na zimno z biszkoptami
2h 30min
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3h 20min
Sero-makowiec
9 Std. 40 Min
Przekładaniec na bogato
2h 35min
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3h
Ciasto Snikers
26 Std.
Ciasto pleśniak
3h 15min
Ciasto Rafaello
8 Std. 30 Min
Sernik crème brûlée
10h 15min
Sernik krakowski
4h 55 min
Sernik z brzoskwiniami i kokosem
6 godz. 50 min
Sernik królewski
4h 35 min