
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 135 g de leche (y algo más para pincelar)
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para pincelar)
- 5 g de agua de azahar (volitelně)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 415 kcal / 1737 kJ
- Protein
- 10.1 g
- Tuk
- 11.4 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 45.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenza de leche
2h 30min
Pan de croissant
6h 30min
Crema de galletas Lotus®
10min
Vinagre de grosella y manzana
4h 20min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Bollitos de manzana y pasas
2h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan greñado art
3h 30min
Cuernos de brioche
2h 30min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Pan de Viena con frutos secos
45min
Pan gallego con masa madre
15h 30min