Vegetable Stock Paste

4.9 257 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
650 g

Suroviny

  • Parmesan cheese (volitelně) cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut in pieces
    200 g
  • carrots cut in pieces
    250 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • tomatoes cut in pieces
    100 g
  • courgettes cut in pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (volitelně)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Nutriční hodnoty na 650 g

Kalorie 465.9 kcal / 1949.4 kJ
Protein 12.3 g
Tuk 17.1 g
Sacharidy 71.6 g
Vláknina 26.9 g
Nasycený tuk 2.7 g
Sodík 46898.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...