Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo da Ilha
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado (baixas)
- 1 folha de louro
- 3 pés de manjerona
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta (volitelně)
- 10 g salsa
- 100 g vinho branco seco
- 100 g tomate em pedaços
- 350 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2425.9 kJ / 579.8 kcal
- Protein
- 60.1 g
- Sacharidy
- 50.7 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 6549.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de polvo
1 Std. 10 Min
Risoto de pato
1 Std. 15 Min
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55 Min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1 Std.
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de dourada
1 Std.
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30 Min