Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g esparguete
- 35 g azeite
-
1
pé de rosmaninho, só as folhas
nebo 1 pé de alecrim, só as folhas - 8 dentes de alho
- 200 g tomate maduro s/ sementes, cortado em pedaços
- 10 folhas de manjericão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1964.5 kJ / 469.5 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1065.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com frango, cogumelos e feijão-verde
40min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40min
Massa da quinta
40min
Penne com atum
30min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Massa com cogumelos e bacon
50 Min
Massa com curgete e bacon
40min
Penne com chouriço e cogumelos
25 min
Massa com pesto de brócolos
30min
Penne com alcachofra e tomate
1 godz. 5 min
Massa com brócolos e queijo
50 Min
Massa com tomate-cereja e pesto de coentros e avelã
30min