
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
1º dia
- 2 maçãs biológicas (280 g aprox.), cortadas em pedaços
- 20 g mel
- 800 g água mineral
Depois da água fermentada - 1º dia
- 100 g farinha tipo 65 biológica
1º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
2º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
3º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
4º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 483 kcal / 2018 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 104 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão Venezia
17hod. 10min
Massa-mãe em pó
24hod.
Massa-mãe de trigo e maçã
72hod. 20min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Mostarda de limão
12hod.
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2hod.
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pão de mafra com massa-mãe
21hod.