Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
1º dia
- 2 maçãs biológicas (280 g aprox.), cortadas em pedaços
- 20 g mel
- 800 g água mineral
Depois da água fermentada - 1º dia
- 100 g farinha tipo 65 biológica
1º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
2º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
3º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
4º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2018 kJ / 483 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Vianinhas
14h
Pão de iogurte
14h 50min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão pardo torcido
16h
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão rústico suíço
25h 20min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h