Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
1º dia
- 2 maçãs biológicas (280 g aprox.), cortadas em pedaços
- 20 g mel
- 800 g água mineral
Depois da água fermentada - 1º dia
- 100 g farinha tipo 65 biológica
1º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
2º refrescamento
- 50 g farinha tipo 65 biológica
- 50 g água mineral
3º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
4º refrescamento
- 100 g farinha tipo 65 biológica
- 100 g água mineral
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2018 kJ / 483 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 godz.
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão branco
15h
Massa-mãe de trigo e maçã
72 Std. 20 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Vianinhas
14h
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão rústico suíço
25j 20 menit
Pão Venezia
17h 10 min