Zařízení & příslušenství
Berberské koření
Příprava 10min.
Celkový 10min.
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
3 čajové lžičky římského kmínu
-
4 hřebíčky
-
1 čajová lžička kardamomových lusků
-
¾ čajové lžičky černého pepře, celého
-
1 čajová lžička sušených listů pískavice
-
1 ½ čajové lžičky koriandrových semínek
-
2 červené chilli papričky, sušené
-
½ skořice (cca 2 cm)
-
½ čajové lžičky mletého zázvoru
-
½ čajové lžičky kurkumy
-
1 čajová lžička nového koření
-
1 čajová lžička soli
-
3 polévkové lžíce sladké červené papriky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Sodík
2366.2 mg
Protein
7.5 g
Kalorie
690.9 kJ /
165.1 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
12.7 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rustikální chléb
2hod.
Drcený led
5min.
Sorbet z mraženého ovoce
10min.
Velikonoční bochánky
2hod. 50min.
Klasický bratwurst
3hod. 30min.
Ras el hanout
5min.
Karibská kořenicí směs jerk
5min.
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1hod.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12hod.