Zařízení & příslušenství
Vinná marináda
Příprava 15min.
Celkový 15min.
850 gramů
Suroviny
-
100 gramů pórku bílé části
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve na kousky
-
20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
-
2 bobkové listy
-
5 hřebíčků
-
1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
-
500 gramů bílého vína suchého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 850 gramů
Protein
6.4 g
Kalorie
1871 kJ /
447 kcal
Tuk
1.1 g
Sacharidy
32.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní grilování
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55min.
Salmorejo
10min.
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Ras el hanout
5min.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1hod. 5min.
Vitello tonato
2hod.
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Milkshake s burákovým máslem
15min.
Slaný koláč s hovězím na pivu
1hod. 40min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.