Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů pórku, bílé části
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů česneku (cca 4 stroužky)
- 2 bobkové listy
- 5 hřebíčků
- 1 čajová lžička tymiánu, čerstvého
- 500 gramů bílého vína, suchého
- Nutriční hodnoty
- na 850 gramů
- Kalorie
- 1871 kJ / 447 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min
Italský velikonoční chléb
3u. 50min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min