Zařízení & příslušenství
Ras el hanout
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
2 čajové lžičky mletého koriandru
-
2 čajové lžičky černého pepře, celého
-
9 hřebíčků
-
2 čajové lžičky mleté skořice
-
12 kusů nového koření
-
2 čajové lžičky mletého zázvoru
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
2 čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička mletého anýzu
-
1 čajová lžička kardamomových lusků
-
1 čajová lžička kurkumy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Sodík
14 mg
Protein
4 g
Kalorie
537.8 kJ /
128.5 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
22.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Lilková pomazánka
50min.
Panellets
11hod. 20min.
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4hod. 30min.
Bob čorba
13hod. 15min.
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4hod. 40min.
Mango lasi pralinky
Žádné hodnocení
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min.
Palak Paneer
45min.
Veggie „Burritos“
20min.