Zařízení & příslušenství
Ras el hanout
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
2 čajové lžičky mletého koriandru
-
2 čajové lžičky černého pepře, celého
-
9 hřebíčků
-
2 čajové lžičky mleté skořice
-
12 kusů nového koření
-
2 čajové lžičky mletého zázvoru
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
2 čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička mletého anýzu
-
1 čajová lžička kardamomových lusků
-
1 čajová lžička kurkumy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Sodík
14 mg
Protein
4 g
Kalorie
537.8 kJ /
128.5 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
22.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min.
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Sezamové pesto
10min.
Pomerančovo-zázvorový kečup
30min.
Tandoori
5min.
Hot curry
5min.
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Višňové cookies s kokosem
35min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30min.