Zařízení & příslušenství
Ras el hanout
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
2 čajové lžičky mletého koriandru
-
2 čajové lžičky černého pepře, celého
-
9 hřebíčků
-
2 čajové lžičky mleté skořice
-
12 kusů nového koření
-
2 čajové lžičky mletého zázvoru
-
2 čajové lžičky kmínu, mletého
-
2 čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
2 čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička mletého anýzu
-
1 čajová lžička kardamomových lusků
-
1 čajová lžička kurkumy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Sodík
14 mg
Protein
4 g
Kalorie
537.8 kJ /
128.5 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
22.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Čokoládová Šarlotka
6hod. 20min.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1hod.
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Špaldové rizoto s liškami
30min.
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Čočková pěna
2hod. 35min.
Cantuccini di Prato
1hod.
Brioškový chlebíček (bez lepku)
2hod. 50min.