
Zařízení & příslušenství
Ras el hanout
Příprava 5min
Celkový 5min
1 zavařovací sklenice
Suroviny
-
mletého koriandru2 čajové lžičky
-
černého pepře, celého2 čajové lžičky
-
hřebíčků9
-
mleté skořice2 čajové lžičky
-
nového koření12 kusů
-
mletého zázvoru2 čajové lžičky
-
kmínu, mletého2 čajové lžičky
-
mletého muškátového oříšku2 čajové lžičky
-
mletého kajenského pepře2 čajové lžičky
-
mletého anýzu1 čajová lžička
-
kardamomových lusků1 čajová lžička
-
kurkumy1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 zavařovací sklenice
Kalorie
128.5 kcal /
537.8 kJ
Protein
4 g
Tuk
4.6 g
Sacharidy
22.4 g
Vláknina
9.7 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sodík
14 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Koření
13 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min
Krém Saint-Germain
50min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9hod. 30min
Chléb s černým pivem bez kynutí
1hod. 10min
Cuketové bábovičky
50min
Zeleninová bábovka
1hod. 45min
Angreštový vrstvený dezert
25min
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Berberské koření
10min
Gin Fizz
5min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Caponata
30min