Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pâte brisée maison
- farine, pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide légère semi-épaisse
- 80 g de pépites de chocolat
- 4 poires Guyot, coupées en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1315.1 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Gratin de poire aux amandes
45min
Moelleux aux pommes
1u.
Clafoutis aux poires, mûres et amandes
55min
Moelleux aux pommes
50min
Minicakes pêche-abricot
35min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1 godz. 30 min
Tatin de poires aux speculoos
50min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1u.
Tarte poire-chocolat
55min
Crousti-moelleux aux pommes
1u.
Crumble poire-chocolat
55min