Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le moule
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 100 g de mimolette, coupée en gros morceaux
- 100 g de tome fraîche, coupée en gros morceaux
- 160 g de lait
- 30 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1120.9 kJ / 269 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 300.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Cake au camembert et à la poire
1 Std. 5 Min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Cake au thon
50 min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Strukli (Beignets au fromage)
1 Std.
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min
Quiche de la boîte à fromage
55 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40 min