Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de jambon blanc, coupé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 œuf
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 328.3 kJ / 77.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 156.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2 godz. 50 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30min
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45min
Biscuits au comté
1h
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Minicakes chorizo-feta
35min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Sablés au parmesan et au sésame
25min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Cannelés au jambon
13 Std.