Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 6 Eier
- 240 g Zucker
- 240 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Rüblicreme und Fertigstellung
- 200 g Möhren, in Stücken
- 500 g Mascarpone
- 250 g Quark, 40% Fett
- 1 TL Orangenschale, gerieben (z. B. von Dr. Oetker)
- 70 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (30 g)
- Schokoladen-Ostereier zum Dekorieren
- essbare Blüten zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48h
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48h
Allrounder-Torte
1hod. 30min
Tiramisu-Cupcakes
3h
Herz-Kastenkuchen
3h
Kirsch-Baiser-Tarte
2hod. 15min
Pummelhummeltorte
5h
Oster-Cupcakes
1h 45min
Spiegelei-Nester
1h 20min
Kuchen im Ei
1hod. 10min
Maracuja-Schmand-Torte
4h 45 min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48h