Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitboden
- 6 Eier
- 240 g Zucker
- 240 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Rüblicreme und Fertigstellung
- 200 g Möhren, in Stücken
- 500 g Mascarpone
- 250 g Quark, 40% Fett
- 1 TL Orangenschale, gerieben (z. B. von Dr. Oetker)
- 70 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (30 g)
- Schokoladen-Ostereier zum Dekorieren
- essbare Blüten zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Grütze-Hefeswirl
3 Std. 20 Min
Charlotte Russe
3h
Eierlikör-Candy Cake
3h
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30min
Quark-Sahne-Blaubeer-Torte
6sa 30 dk
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48h
Lila Kuhflecken-Kuchen
5 godz.
Tortentraum Himbeere
5 godz.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48h
Allrounder-Torte
1sa 30 dk
Babyparty-Torte
3 godz. 50 min
Konfetti-Torte
3h