Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladen-Biskuit
- 4 Eier
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mehl
- 10 g Kakao
- 1 ½ TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Orangen-Honig-Creme
- 420 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 150 g Zucker
- 45 g Honig
- 1 TL Lebensmittelfarbe, gelb
- 1 Pck. geriebene Orangenschale
- 300 g Joghurt, 1,5% Fett
Deko und Fertigstellung
- 40 g Fondant, schwarz
- 80 g Fondant, gelb
- Mandeln, gehobelt, zum Dekorieren
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- Lebensmittelfarbe, gelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladen-Macarons
26u.
Galaxy Cake
6h 30min
Schokolinsen-Eistorte
6h
Mirrorglaze-Cake-Pops
4sa 40 dk
Leo-Cookies
3h
Erdbeer-Macarons
26u.
Halloween-Macarons mit Erdnusscreme
1h 55 min
Baisergeister
4u.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2h 30min
Tortentraum Himbeere
5h
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48u.
Babyparty-Torte
3u. 50min