Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 800 g Wasser, kalt
- 100 g Zucker
- 3 - 4 Zitronen, Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 250 g Quark, 40% Fett
- 150 g Saure Sahne
- 20 g Orangenkekse, knusprig
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1377 kJ / 329 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangen-Likör-Creme
20 min.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 Std. 15 Min
Birnen-Parfait
6h
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Johannisbeermousse
2h 25min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 Std. 20 Min