Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Blätter weiße Gelatine
- 800 g Wasser, kalt
- 100 g Zucker
- 3 - 4 Zitronen, Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M), getrennt
- 250 g Quark, 40% Fett
- 150 g Saure Sahne
- 20 g Orangenkekse, knusprig
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1377 kJ / 329 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnencreme
3h 30 min
Sauce Hollandaise
15min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 godz. 30 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2h 25min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Limettencreme
45 min
Birnen-Parfait
6 Std.
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Welfenspeise mit Trauben
2 godz. 30 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min