Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1300 g Orangen (ca. 6 Stück), Bio, 8 Streifen Schale (à 1 x 8 cm) dünn abgeschält, in Spalten, zimmerwarm
- 40 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2031 kJ / 479 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1h 45min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 Std. 40 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min