
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1300 g Orangen (ca. 6 Stück), Bio, 8 Streifen Schale (à 1 x 8 cm) dünn abgeschält, in Spalten, zimmerwarm
- 40 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 50 g Zitronensaft
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 479 kcal / 2031 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 112 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Konfitüre
30min
Bellini-Konfitüre
40min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25min
Mandarinen-Gelee
30min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1h 45min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min