Zařízení & příslušenství
Kabocha Focaccia
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Seasonal Squash
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Hazelnut Spread
45min.
Tomato Ketchup
1hod. 15min.
Sandwich Bread
3hod.
Brioche
8hod.
Quick Puff Pastry
1hod. 20min.
Vanilla Sugar
72hod.
Apple Cake
1hod.
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min.
Chai Tea
15min.
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1hod. 30min.
Focaccia with Onions
1hod. 30min.
Nut Milk
10min.