Kabocha Focaccia
TM6 TM5

Kabocha Focaccia

4.2 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
  • 7 ½ oz water
  • 15 oz bread flour
  • 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
  • ½ tsp sugar
  • 2 stalks fresh rosemary (leaves only)
    nebo 2 stalks fresh sage (leaves only)
  • 4 oz feta cheese, crumbled

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1883 kJ / 450 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
59 g
Tuk
19 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty