Zařízení & příslušenství
Kabocha Focaccia
Příprava 20min.
Celkový 55min.
6 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1883 kJ /
450 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Seasonal Squash
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Berry Dream
10min.
Apple Sauce
20min.
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min.
Avocado Tuna Boats
30min.
Cinnamon Bread
2hod. 15min.
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min.
Sandwich Bread
3hod.
Zucchini Bread
1hod. 15min.
Apple Nut Bread
1hod. 25min.
Pumpkin Ice Cream
10hod. 5min.
Maple Buttermilk Biscuits
25min.
Cornbread
40min.