Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
nebo 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Sugar and Spice Nuts
1h 40 min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Dill and Feta Flatbread
1h 20 min
Ham and Onion Biscuit
30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Beef Empanadas
1h 10 min