
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions in pieces
- 2 oz carrots in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 638 kcal / 2669 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 998 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1hod.
Crown Roast of Lamb
1hod. 40min
Chicken Adobo
1hod. 25min
Kung Pao Chicken
1hod. 5min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min
Beef Adobo
6hod. 20min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2hod. 25min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Korean Beef Sauté
1hod. 25min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Shrimp in Garlic Sauce
25min