![Tunisian Beef Ribs Tunisian Beef Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C564788-A172-4475-8CD3-C1F8C3DC9C08/Derivates/64CABDA4-4AAF-4D59-8D6D-C2B85624B470.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 998 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Tacos
1h 10min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min