
Zařízení & příslušenství
Tunisian Beef Ribs
Příprava 20min
Celkový 4hod. 55min
4 portions
Suroviny
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve6 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)28 oz
-
red wine3 oz
-
beef stock12 oz
-
crushed tomatoes10 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
star anise1
-
mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve3 - 4
-
precooked couscous to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
638 kcal /
2669 kJ
Protein
41 g
Tuk
32 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
998 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cooking
9 recepty/-ů
USA
USA