Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 998 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Beef Adobo
6h 20min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min