Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 350 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt
-
4
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Majoran, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 100 g Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2421 kJ / 578 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 min
Hackbällchen-Suppe
35min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 Std. 10 Min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 Min
Hackbraten mit Kürbiskernen und Kartoffel-Möhren-Gemüse
3h 10 min
Feta-Cremesuppe
35min
Nudel-Hack-Auflauf
2 godz.
Hack-Käse-Rolle
1h
Kürbissuppe mit Hack
30 min