Hack-Käse-Topf

Hack-Käse-Topf

3.1 338 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Gouda mittelalt, in Stücken
    120 g
  • Porree in Stücken (2 cm)
    350 g
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken
    300 g
  • Pflanzenöl
    30 g
  • Hackfleisch, gemischt
    350 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    4 TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Majoran, getrocknet
    3 TL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Milch, 3,5% Fett
    250 g
  • Wasser kochend heiß
    600 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 2421 kJ / 578 kcal
Tuk 41 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...