Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 350 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt
-
4
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Majoran, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 100 g Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2421 kJ / 578 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 Std.
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min
Senfgulasch mit Porree
2 godz.
Maiseintopf
35 Min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1h 10min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 Min
Hackbällchen-Reis-Topf
40min
Königsberger Eintopf
45 Min
Lasagne satt (Garfield)
1h 30 min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40min