Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Hackfleisch
- 80 g Magerquark
- 3 Ei
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Paprika edelsüß
- 400 g Möhren, in Stücken
- 500 g Wirsing, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 15 g Butter
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 3 Prisen Muskat
- 2 EL Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3543 kJ / 608 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50 Min
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1h
Gefüllter Blumenkohl
1 godz. 20 min
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 Min
Schweinemedallions mit Romanesco
40 dk
Falsche Gnocchi
1h
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 godz. 45 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 dk
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Paprikasauce
1h 10min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hackbällchen mit Blumenkohlreis und Currysauce
1 Std. 5 Min