冬瓜海带汤、鲜菇豆腐和清蒸花蔬

冬瓜海带汤、鲜菇豆腐和清蒸花蔬

3.0 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

清蒸花蔬
  • 胡萝卜 切片(厚约0.2厘米)
    50 克
  • 西兰花 去梗,切小朵
    100 克
  • 新鲜黑木耳 去蒂头,切片
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 麻油
    1 汤匙
鮮菇豆腐
  • 新鲜综合菇类 (如:鸿禧菇,白玉菇),去根部、切段
    80 克
  • 素蚝油
    30 克
  • 日本豆腐 切片
    300 克
  • 枸杞 以清水稍微沖洗
    1 茶匙
冬瓜海带汤
  • 切片
    20 克
  • 冬瓜 去皮去籽、切片(厚约1.5厘米)
    500 克
  • 海带结 以清水稍微沖洗
    50 克
  • 800 克
  • 米酒
    100 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8 g
Kalorie 465.4 kJ / 111.2 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...