Zařízení & příslušenství
酸菜鸭血炖豆腐
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
-
油20 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝300 克
-
水1400 克
-
冻豆腐 切片150 克
-
鸡鸭血 切片100 克
-
盐2 茶匙
-
葱 切末1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.4 g
Kalorie
831 kJ /
198 kcal
Tuk
23.8 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína