酸菜鸭血炖豆腐

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
    100 克
  • 20 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜最佳,切丝
    300 克
  • 1400 克
  • 冻豆腐 切片
    150 克
  • 鸡鸭血 切片
    100 克
  • 2 茶匙
  • 切末
    1 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.4 g
Kalorie 831 kJ / 198 kcal
Tuk 23.8 g
Sacharidy 27.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...