
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
- 20 克 油
- 300 克 中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝
- 1400 克 水
- 150 克 冻豆腐 切片
- 100 克 鸡鸭血 切片
- 2 茶匙 盐
- 1 根 葱 切末
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 198 kcal / 831 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 27.6 g