荠菜馄饨

荠菜馄饨

4.9 11 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 荠菜 提前焯水沥干
    200 克
  • 猪肉肉糜
    200 克
  • 麻油 (约4克)
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 1 小撮
  • 蚝油 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 切末
    3 支
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 1800 克
  • (约10克)
    2 茶匙
  • 馄饨皮
    25 个

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 4231.9 mg
Protein 25.8 g
Kalorie 3189.5 kJ / 763 kcal
Tuk 40.5 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 12.4 g
Sacharidy 73.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...