Zařízení & příslušenství
荠菜馄饨
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
荠菜 提前焯水沥干200 克
-
猪肉肉糜200 克
-
麻油 (约4克)1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒20 克
-
糖1 小撮
-
蚝油 (约1克)¼ 茶匙
-
葱 切末3 支
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
水1800 克
-
盐 (约10克)2 茶匙
-
馄饨皮25 个
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
4231.9 mg
Protein
25.8 g
Kalorie
3189.5 kJ /
763 kcal
Tuk
40.5 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sacharidy
73.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepty/-ů
Čína
Čína