
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 200 克 荠菜 ,提前焯水沥干
- 200 克 猪肉肉糜
- 1 茶匙 麻油 (约4克)
- 1 小撮 白胡椒粉
- 20 克 料酒
- 1 小撮 糖
- ¼ 茶匙 蚝油 (约1克)
- 3 支 葱 ,切末
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- 1800 克 水
- 2 茶匙 盐 (约10克)
- 25 个 馄饨皮
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 763 kcal / 3189.5 kJ
- Protein
- 25.8 g
- Tuk
- 40.5 g
- Sacharidy
- 73.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 4231.9 mg