Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 115 g milk
- 60 g water
-
2 ¼
tsp dried instant yeast
nebo 25 g fresh yeast - 420 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 large egg
- 35 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp garlic powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
Pesto
- 250 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 40 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pine nuts
- 2 garlic cloves
- 40 g fresh basil leaves
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- 120 g passata
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 965 kJ / 231 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 340 mg
Alternativní recepty
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Star Pizza
1 godz. 45 min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3u. 45min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Mango Swiss Roll
40min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Bloody Almond Finger Biscuits
2 Std.