![Gelatina de vino rosado y frambuesas Gelatina de vino rosado y frambuesas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82f04b07-a25b-4cac-ac99-1e77a166f3e8/Derivates/fd75cde8-2fd7-428e-99ee-97f878cbf912.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1 Std. 50 Min
Arroz con leche
3sa
Annin tofu (gelatina de almendra)
7 Std.
Caldo de camarón
25 Min
Gelatina de mango
15 Min
Nicuatole de mamey
3h 30min
Jericallas
5sa
Nieve de nopal con limón
5min
Vasos de yogur de coco
10min
Pudín de tapioca y arroz
1 Std. 10 Min
Atole de guayaba
40 Min
Nieve de frutas
10min