Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atole champurrado
20 Min
Fresas con crema de coco
40 Min
Gelatina de Tequila
1hod. 30min
Agua de Horchata
10min
Chocolate caliente
15min
Dulce de tapioca
1 Std.
Gelatina de mango
15min
Atole de Piña
25 Min
Annin tofu (gelatina de almendra)
7h
Flan de queso manchego
3hod.
Atole de fresa
25 Min
Gelatina de rompope
5h 20min