Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con leche
3h
Pudín de tapioca y arroz
1h 10min
Dulce de tapioca
1h
Panqué de elote al Varoma
2h 20min
Gelatina de jocoque
1h
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Gelato de mamey
35 Min
Agua de Horchata
10 min
Gelatina de mango
15min
Mermelada de tejocote y vainilla
1h
Sorbete de cacao sin azúcar
12h 20min
Calabaza en tacha
1h 15 min