Gelatina de vino rosado y frambuesas

Gelatina de vino rosado y frambuesas

5.0 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 30min.
8 porciones

Suroviny

Gelatina de vino rosado
  • 750 g de vino rosado
  • 4 láminas de grenetina
  • 50 g de frambuesas
  • 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
  • 125 g de frambuesas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cda de agua
  • 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
  • 400 g de frambuesas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 0.4 g
Kalorie 181.5 kJ / 43.4 kcal
Tuk 1.8 g
Sacharidy 4.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...