
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 43.4 kcal / 181.5 kJ
- Protein
- 0.4 g
- Tuk
- 1.8 g
- Sacharidy
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de horchata
15min
Agua de Horchata
10min
Margarita de sandía y mango
5min
Calabaza en tacha
1hod. 15min
Agua fresca de lima y epazote
5min
Gelatina de mango
15min
Agua de tuna
5min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5min
Capuchino helado de kiwi y albahaca
3hod.
Chile en nogada vegetariano
25min
Agua de chayote
10min
Atole de guayaba
40min